Yönetim Sistem Politikası

Faaliyet gösterdiğimiz Bitkisel Ham Yağ ve Yarı Rafine Yağ Üretimi alanında Ayhan Sezer Yağ ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi olarak;

  • Kalite, Gıda Güvenliği ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistem Standartları gerekliliklerini uygulayarak sürekli iyileşme sürecinin sistematik olarak sağlanmasını,
  • Yürürlükte olan yasal mevzuat, diğer ulusal ve uluslararası standartlar ile tüm düzenleyici gerekliliklere eksiksiz uymayı,
  • Sosyal, küresel ve teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek, imha dahil tüm proseslerimizin her aşamasını kontrol altında tutmayı, problemleri ortaya çıkmadan önlemeyi,
  • Hedefleri, risk, fırsat ve tehditleri belirleyerek, performans ve uygulamaların etkinliğini izleme ve ölçmeyi,
  • Gıda güvenliğinin sağlanmasında Tehlike Kontrol Planı (HACCP, OÖGP) yaparak tehlikeleri azaltmayı,
  • Çalışanlarımızın yetkinliklerini artırmak için gerekli eğitimleri vermeyi, katılım, teşvik ve motivasyonu sağlamayı, sistemimizin iyileştirme çalışmalarına etkin katılımlarını sağlamayı,
  • Paydaşlarımıza, çalışanlarımıza ve şirketimize ait bilginin gizlilik, bütünlük ve erişilebilirlik değerlerini korumayı,
  • Tüm ilgili taraflarla özellikle ürünlerin kalitesi, ürün güvenliği ve bilgi güvenliği hakkında açık iletişim kanalları oluşturmayı,
  • Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en hızlı ve en iyi şekilde karşılamayı, beklentilerinin de üzerinde ürünler sunmayı,
  • Tüm tesis ve alanlarımızda, doğaya saygılı üretim metotları uygulamayı, uygun maliyet ve güvenlikte üretilmiş gıdayı sağlamayı,
  • Tedarik edilen hammaddelerin, yardımcı malzemelerin, ambalaj malzemelerinin kalite spesifikasyonları ve şartlarına uygun olması için tedarikçiler ve lojistik sağlayıcı şirketler ile işbirliği içinde olmayı,
  • Acil durum planlarını oluşturarak acil durumlara karşı en kısa sürede ve en etkin şekilde müdahale edebilecek bir organizasyon oluşturmayı ve etkinliğini sağlamayı,
    Taahhüt ederiz.

 

  • POL.01 Yönetim Sistem Politikası R03